Fk „Berane“ dodijelio plakete

 Fk „Berane“ dodijelio plakete

Zaslužni pojedinci i preduzeća koji su pomagali rad Fudbalskog kluba „Berane“ dobitnici su plakete, koju im je uručio predsjednik kluba Nebojša Đukić. 

Tom prilikom Đukić je istakao da su svojim učešćem i podrškom koju su nesebično pružali klubu prepoznali značaj Fudbalskog kluba „Berane“ koji proslavlja sto godina postojanja i koji je predstavljao i predstavlja grad u zemlji i van nje.

“Mi nikad ne zaboljavljamo dobrotvore koji su svih ovih godina na jedan poseban način bili dio našeg tima i koji su se, pružajući nam ruku pomoći, istinski radovali svakom našem uspjehu. Zato im neizmjeno hvala, jer su oni pokazali kako se preko fudbala voli svoj grad”, kazao je Đukić.

Plakete su posthumno dodijeljene doktoru Vukosavu Vulu Joksimoviću, dugogodišnjem sportskom ljekaru Fudbalskog kluba „Berane“ i istaknutom društveno političkom radniku, kao i Milu Vukadinoviću, koji je decenijama davao puni doprinos razvoju sporta u Beranama.

Plakete su uručene i predstavnicima privatnih preduzeća „Desetka“ „19 septembar“ i DOO „Bulat“, kao znak zahvalnosti za pomoć koju su pružali ovom sportskom kolektivu.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još