Tri najmodernije boje koje trebate nositi ove zime

 Tri najmodernije boje koje trebate nositi ove zime

Sa svakom sezonom u prvi plan izbijaju i nove boje, a ako vam je cilj da i ove zime izgledate moderno, privlačno i urbano, birajte sledeće tri.Zelena Boja koja se može naći u prirodi i boja koja nam je posebno draga tokom praznične sezone, ove zime je u vrhu popularnosti, kao nikada ranije. Ove zime je možete uvrstiti u svoj stajling na mnogobrojne načine, a sigurno će vam pomoći da dobijete veoma moderno modno izdanje.Zelena je odlična i iz razloga što nam dolazi u više nijansi – svjetlijih i tamnijih – a sve se podjednako preporučuju za ovu zimsku sezonu. S druge strane, nešto tamnije nijanse zelene ponašaju se poput neutralnih boja pa ih možete dobro iskombinovati sa svim drugim bojama.Zelena je, u svakom slučaju, boja kojoj ove zimske sezone nećemo odoljeti, bilo da je nosimo u formalnim ili neobaveznim prilikama i bilo da je riječ o asesoarima, koji će pomoći da stajling izgleda modernije i privlačnije, ili pak o osnovnim komadima garderobe – od suknje ili džempera do pantalona ili jakne.

Foto: Gracija

CrnaIznenađenje! Šok i nevjerica, potpuna! Iako se, zapravo, ne klasifikuje kao boja, crna je (i dalje nam nije jasno zbog čega) postala jedna od onih “boja” bez koje je zima nezamisliva. I, ovdje ne pričamo samo o jednom komadu garderobe koji je crn već o crnoj od glave do pete.

Foto: arhiva

PlavaPlava je i boja 2020. godine te je popularna i ove zime. Ove zimske sezone možete nositi bilo koju nijansu plave i dobiti veoma moderno i privlačno modno izdanje, bez obzira da li birate malo blaže nijanse plave (kao što su puder plava, nebesko plava ili pastelna plava) ili da se pak odlučite za nešto jače nijanse ove boje (a kao što su kraljevska plava ili indigo plava).

Foto: arhiv
Avatar

Portal Berane

Pročitajte još