Stručnjak otkriva najbolji način za čišćenje LED televizora

 Stručnjak otkriva najbolji način za čišćenje LED televizora

Stručnjak objasnio gde grešimo i šta je najbolje.

Prašina se na ekranu televizora skuplja mnogo brže nego na drugim komadima nameštaja u kući i to zbog statičkog elektriciteta koji se stvara na njemu. Problem je i što se čestice prljavštine lakše primećuju, naročito kada je aparat isključen ili danju kada na njega pada sunčeva svetlost.

Kad je reč o čišćenju TV-a, mnogi prave greške upotrebom jakih sredstava i krpa, a koje ga oštete.

Stručnjak za čišćenje objasnio je britanski „The Sun“ šta treba raditi kako biste bili sigurni da set uklonili prljavštinu, a da ne pokvarite.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER 1 PODELI STIL01.02.2021. / 17:34ZBOG GREŠKE KOJU SVI PRAVIMO NAM SE TV KVARI: Stručnjak otkriva najbolji način za čišćenje LED televizora1Stručnjak objasnio gde grešimo i šta je najboljeIZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/CLEAN WITH CONFIDENCEPrašina se na ekranu televizora skuplja mnogo brže nego na drugim komadima nameštaja u kući i to zbog statičkog elektriciteta koji se stvara na njemu. Problem je i što se čestice prljavštine lakše primećuju, naročito kada je aparat isključen ili danju kada na njega pada sunčeva svetlost.Kad je reč o čišćenju TV-a, mnogi prave greške upotrebom jakih sredstava i krpa, a koje ga oštete.MOŽDA ĆE VAS ZANIMATISTIL |Pre 23 hOD PLASTIČNE KANTE DO PRELEPOG TABUREA: Ideja koja je oduševila više od 2 miliona ljudi! (VIDEO)0SAVETI |01.02.2021.2 NAJVEĆE GREŠKE KOJE PRAVIMO S KORPOM ZA VEŠ: Većina ljudi je drži na istom mestu u kući, a nikako ne bi trebalo!1Stručnjak za čišćenje objasnio je britanski „The Sun“ šta treba raditi kako biste bili sigurni da set uklonili prljavštinu, a da ne pokvarite. Bilo da je reč o LED, LCD ili OLED televizorima, prvi korak jeste da ga isključite iz struje. Greška koju mnogi prave jeste što misle da je dovoljno da je TV samo isključen pre brisanja.Na ovaj način ćete biti sigurni da mu tečnost koja se sliva po ekranu nije naškodila.Zatim, uzmite čistu, suvu krpu i prebrišite ceo urađaj. Prvi sloj prašine je skinut. Većina ovde pravi grešku pa koristi papirnate ubruse, kao i stare „magične“ krpe koje su izgubile svojstvo upijanja, pa ostavljaju valjuške po ekranu.Zatim, poprskajte sredstvo za čišćenje ekrana na krpu i laganim pokretima obrišite televizor. Odmah, dok je ekran još uvek mokar, prebrišite ga suvom krpom i još malo sačekajte pre nego što ga uključite u struju.onovno uključite u struju – kako biste bili sigurni da se potpuno osušio.Umesto kupovnih sredstava možete koristiti i mešavinu alkoholnog sirćeta i destilovane vode.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još