Novi trend iz Holivuda – crna maska za lice

 Novi trend iz Holivuda – crna maska za lice

Šta je zajedničko za Lejdi Gagu, Dženifer Lopez, Dženifer Aniston i Sijenu Miler(osim Holivuda, naravno)? Crna maske za lice.

Da su maske za lice u poslednjih godinu dana od potrebe izrasle do modnog trenda, svima je jasno. Ali koji je poslednji modni trend kada je u pitanju maska za lice? Crna boja. Dakle, ako želite da budete in u 2021. godini, crna maska za lice će biti neizostavan deo vašeg autfita.

Stilisti tvrde da su dva osnovna razloga zbog kojih su zvezde, ali i modna industrija, prihvatili ovaj trend. Pre svega, crna boja je neboja koja se lako uklapa u svaki stil. Nju možete nositi do teretane, ali i na inauguraciju američkog predsednika i biti sigurni da niste napravili stilsku grešku. Sijena Miler uspela je da uklopi crnu jednokratnu masku sa izazovnom večernjom haljinom. I to uspešno.Drugi je razlog taj što crna boja dopušta korišćenje raznih materijala. To znači da podjednako možete nositi običnu, hiruršku crnu masku ili onu kupljenju od najfinijeg pamuka – izgledaće podjednako dobro.Ako vam je crna boja suviše tamna, ako vam je takva maska suviše jednostavna, stilisti predlažu da izaberete onu sa cirkonima. (

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još