Neobičan ritual štiti od besparice

 Neobičan ritual štiti od besparice

Foto: Profimedia

Od kada je svijeta i vijeka ljudi su praktikovali brojne sujeverne rituale koji su imali zadatak da im obezbijede zdravlje, sreću, ljubav, uspjeh na poslu i stabilne finansije.

U feng šuiju ćete pronaći pregršt savjeta kako da uredite dom da biste obezbedili protok „dobre“ energije u njemu i, samim tim, prizvali samo pozitivne stvari. Nekada su to male male statue koje donose dobro ukoliko se postave na određen način i na određeno mjesto u kući,  nekada biljke koje, takođe, imaju svoje posebno mjesto na kojem najbolje „rade“, a postoji i čitava filozofija o bojama koje privlače bogatstvo.

Pa tako, svi znamo da novčanik je najbolje da bude crvene boje, jer ona obezbjeđuju da nikada ne bude prazan. Postoji još jedno drevno vjerovanje za novčanik, odnosno njegov sadržaj.

Par grama morske soli u novčaniku može da preokrene sreću u vašu korist i donese vam bogatstvo, tako bar tvrdi ovo staro vjerovanje. Najbolje je da so stavite u plastičnu kesicu, a zatim u neku od „skrivenih“ pregrada.

Jednom mjesečno sadržaj kesice treba da se zamijeni jer onom starom, posle određenog vremena, slabi moć i više neće imati tako pozitivan efekat na vaše finansije.

Izvor :Lepa i srećna

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još