Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum na naslovnici Vogue-a

 Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum na naslovnici Vogue-a

Foto: Vogue

Na naslovnoj strani modnog časopisa Vogue su slavna njemačka manekenka Hajdi Klum i njena šesnaestogodišnja ćerka Leni.

„Bilo je samo pitanje vremena kad ću ući u svijet manekenstva. Prvu ponudu sam dobila sa samo 12 godina i to od brenda čiju odjeću volim da nosim. Molila sam mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada shvatam da bi to bilo previše rano“, priznaje Leni Klum.

Hajdi Klum se u jednoj američkoj emisiji našalila i rekla kako njena šesnaestogodišnja ćerka želi da se bavi manekenstvom. Posle par dana stigla je ponuda za naslovnu stranu časopisa Vogue.

„Sada je dovoljno odrasla. Do sada sam mislila da je previše mlada“, kaže svjetski poznati model.

Lijepa tinejdžerka liči na mamu i plijeni svojom ljepotom.

„Tako sam ponosna na tebe. I to ne samo zato što si izabrala ovaj put. Znam da će, bez obzira kojim putem kreneš, to biti tvoj put. Uvijek tačno znaš šta želiš i šta ne želiš. Ti nisi mini-ja. I srećna sam što sada možeš da pokažeš ko si ti. Znam da biti moja ćerka nije uvijek lako. Nikada nisi imala priliku da odrastaš „normalno“. Ali šta je u stvari normalno?“, pita se slavna majka u svojoj objavi na Instagramu.

Foto: Vogue

„Sigurna sam da te tek čekaju uzbudljive stvari. Vogue je najbolji način da započneš karijeru o kojoj maštaš. Pa čak i ako mi je malo teško da te pustim u ovaj svijet, trudiću se da budeš srećna i da ti se snovi ostvare. Ponosna sam što sam ti mama“, poručuje Hajdi svojoj ćerki.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još