Kožne suknje su totalni HIT

 Kožne suknje su totalni HIT

Kožne suknje su totalni HIT, a asimetrija je u modi.Ako volite da istovremeno kreirate privlačan, moderan i ženstven izgled, redovi koji slede su namenjeni upravo vama.Vodimo vas danas u svet kojim vladaju odvažne asimetrične kožne ženske suknje. Neverovatno izazovne, a sa druge strane toliko jednostavne za kombinovanje sa ostatkom vaših gornjih odevnih predmeta i obuće, da nećete moći da poverujete.

Bilo da volite da nosite uske majice, rolke, blejzere, košulje ili se najbolje osećate u laganim džemperima one su kao stvorene za jednu damu snažnog karaktera.Sve što treba da uradite jeste da odaberete boju i dužinu vaše asimetrične kožne suknje, kao i njen kroj koji vam dolazi u širem spektru varijanti do onih na preklop, pa sve do modela sa pojasevima, plisiranih i A-kroja, a mi ćemo vam otkriti kako da ih prikažete ove zime.

Ako je vaš izbor mini kožna asometrična suknja kako bi vam bilo dovoljno toplo u gornjem delu se pobrinite da nosite neki topao i mek džemper. Crni monohromatski autfit u ovoj kombinaciji delovaće vrlo privlačno. Ako volite neobične kombinacije ove zime možete da se prošetate u vašoj omiljenoj rolci sa printom, koja će vam odlično stajati iz bordo kožnu asimetričnu suknju.

KOŽNE ASIMETRIČNE SUKNJE DO KOLENA I MIDI VARIJANTE..

Ako volite ležerne kombinacije odevanja vaš izbor može da bude crveni džemper koji će odlično izgledati sparen sa crnom mini kožnom suknjom koju odlikuje asimetrija. Kožne crne gležnjaće će se savršeno uklopiti u celu ovu priču. Ukoliko tražite inspirativnu kombinaciju za večernji izlazak suknja do kolena sa tilom u crnom koloru uparena sa crnom rolkom biće vaša dobitna kombinacija
.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još