Povećana opasnost od odrona na putu

 Povećana opasnost od odrona na putu

Učesnike u saobraćaju ovog jutra ocekuju pretežno  suvi kolovozi u južnim predjelima. Na sjeveru ima ugaženog  snijega na kolovozu, a mjestimično je izražena poledica. Upozoravamo na  povećanu opasnost od odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina.i.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu.

Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak kamionima sa prikolicom i sleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

U vremenskom periodu od 15. novembra 2020.godine do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica,dionica Komanski most-skretanje za Bandiće u toku su radovi zbog kojih je neophodna opreznija vožnja.U periodu od 18.01.2021 do 18.04.2021 godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Privremeno se za dane 19.01 i 20.01.2021. god zbog montaže nosača na mostu Sušica na rekonstrukciji mag puta M-3 Danilovgrad –Podgorica odobrava potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 22.00 do 03.00. časova.

Privremeno se za 21.01.2021.god zbog izvodjenja minerskih radova na mag putu M-3 Danilovgrad – Podgorica dionica Komanski most do skretanja za Marezu odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 11.00 do 13.00.casova

Na putnom pravcu Dinoša-Cijevna Zatrijebačka zbog izvodjenja radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminu od 08.00 do 16.00 sati.

Ulazak i izlazak putnika iz Crne Gore obavlja se preko graničnih prelaza neprekidno tokom 24 sata svakodnevno osim graničnih prelaza Vuča na putnom pravcu Rožaje –Tutin   I graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja –Čajniče koji se obavlja u periodu od 07.00 do 19.00 casova.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još