UP: Povod napada na Ralevića nije nacionalna pripadnost i litije, već sječa šuma

 UP: Povod napada na Ralevića nije nacionalna pripadnost i litije, već sječa šuma

Uprava policije se oglasila povodom navoda poslanika Jovana Vučurovića koje je iznio na sjednici Skupštine Crne Gore o prebijanju Mićo Ralević iz Berana poznatom po učešću na litijama, navodeći da je napadnut zbog nacionalna pripadnost, te da iza toga stoji Uprava policije i kriminalni klanovi. Iz policije su naveli da povod napada nije nacionalna pripadnost niti učešće na litijama već sječa šume.

Vučurović je pozvao Upravu policje i mandatara da reaguju i rasvijetle napad na Ralevića.

Iz policije su u reagovanju naveli da su  M.R. i M.R. Centru bezbjednosti Berane podnijeli prijavu protiv četiri lica zbog fizičkog napada

„Policija je identifikovala lica koja su danas učestvovala u tuči u Beranama, i to M.J. vlasnik privrednog subjekta, M.J, S.S. i M.J. Danas je u jednom ugostiteljskom objektu došlo prvo do verbalnog a potom i do fizičkog konflikta između ovih lica. U toku noći na regionalnom putu u selu Kaludra M.R. i M.R. su blokirali putni pravac kako bi prepriječili put teretnim motornim vozilima koncesionara zaduženih za sječu šume na tom lokaliteti“, navodi se u saopštenju policije.

Svi učesnici tuče su privedeni i predmet će biti upućen na mišljenje Osnovnom državnom tužilaštvu.

Kako su dodali, u toku su dalje mjere i radnje iz nadležnosti policije.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još