Ski centar „Lokve“ tokom vikenda bilježi rekordnu posjećenost

 Ski centar „Lokve“ tokom vikenda bilježi rekordnu posjećenost

Foto:PortalBerane

Ski centar „Lokve“ počeo je sa radom u subotu, a već tokom vikenda na stazama se našao rekordan broj skijaša. Pored velikog broja zaljubljenika u ski sportove na Lokvama je boravilo i puno ljudi, uglavnom Beranaca, koji su došli da uživaju u čarima planine Cmiljevice.

Foto:Privatna arhiva

Vlasnik Ski centra“Lokve“, Dejan Guberinić, kaže da je prijatno iznenađen brojem skijaša koji su tokom vikenda boravili na skijalištu.

“ Posjećenost je bila ogromna, za poslednjih nekoliko godina koliko smo mi vlasnici Ski centra ne pamtim da je ovoliko ljudi bilo na stazama. U nedelju je bilo malo hladnije nego u subotu, ali to nije uticalo na broj skijaša. Ono što posebno raduje je da je bilo puno djece. Očekujem da će i narednih dana biti isto. U najavi je i škola skijanja, organizovaćemo i brojne zanimljive zabavne sadržaje“, kazao je Guberinić.

Foto: Portal Berane

Što se tiče cijena ski pasa, one su po riječima Guberinića, iste kao i prošle godine. Dnevni ski pas za odrasle je 10 eura, za djecu 7, za polaznike škole skijanja predviđeni su i popusti.

„Ski centar Lokve raspolaže sa žičarom, ski liftom i bebi liftom

Foto:Privatna arhiva

Direktor Turističke organizacije Berane Ivan Radević, dane vikenda proveo je na skijanju u Ski centru „Lokve“. Radević ističe da je za Turističku organizaciju ali i za građana Berana i okolnih opština, izuzetno značajno što su “Lokve” ove godine počele da rade.

“ U pregovorima smo da već tokom ove nedelje sa radom počne škola skijanja, kao što sam i ranije kazao za polaznike škole biće organizovan prevoz do Ski centra a instruktori će najvjerovatnije biti profesionalci iz Ski kluba „Smiljevica“ „, kazao je Radević.

Avatar

Violeta Jašović

Pročitajte još