Šćekić:Nova infrastruktura, doprinos je funkcionalnosti i uređenosti Berana

 Šćekić:Nova infrastruktura, doprinos je funkcionalnosti i uređenosti Berana

Foto:Opština Berane

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić obišao je, sa svojim saradnicima, radove koje Opština Berane izvodi u mjesnim zajednicama Donje Luge, Lužac i Dolac, kao i prema izletištu Jasikovac.

„Nova infrastruktura, doprinos je funkcionalnosti i uređenosti grada. Zadovoljni smo što se radovi na unapređenju saobraćajne infrastrukture završavaju i što tako pokazujemo da je Berane uređen grad. Zahvaljujemo građanima koji su pokazali strpljenje za vrijeme izvođenja radova“, kazao je predsjednik Šćekić tokom obilaska.

Foto:Opština Berane

Opština Berane i Agencija za izgradnju i razvoj izvode radove na izgradnji ivičnjaka i trotoara prema Lugama, u ulici iznad Hotela Berane, u dužini od 300 metara. U mjesnim zajednicama Lužac i Dolac privodi se kraju asfaltiranje dva putna pravca.

Foto:Opština Berane

„U naselju Milac (Lužac) asfaltira se put u dužini od 500 metara, dok u Gnjioniku (Dolac) 220 metara“, saopštio je direktor Agencije za izgradnju i razvoj Miro Vešović. Prema izletištu Jasikovac očekuje se uskoro puštanje u rad ulične rasvjete i završetak radova na postavljanju obostranih trotoara od behaton ploča. Asfaltiranje puta je završeno ranije. Rade se još obostrane pješačke staze i postavljaju ivičnjaci. Sa predsjednikom su radove obišli, pored direktora Agencije, pomoćnik u Direkciji za imovinu Aleksandar Mijović, šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević i pravni savjetnik u Opštini Berane Vladimir Obradović.

Foto:Opština Berane

Izvor :Opština Berane

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još