Šćekić priredio radni doručak za novinare

 Šćekić priredio radni doručak za novinare

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić, priredio je tradicionalni radni doručak za novinare. Tom prilikom, Šćekić se zahvalio novinarima na objektivnom izvještavanju od početka pandemije pa do danas.

„Kriza izazvana pandemijom uticala je na kompletno društvo. Nama, kao Opštini, od velikog značaja je bila vaša bezrerezvna pomoć prilikom informisanja građana Berana o mjerama i aktivnostima Opštinskog štaba. Želimo da vam se zahvallimo zbog toga. Sagledavajući situaciju u ovom trenutku možemo konstatovatri da je prošla sa koliko toliko manje posledica, nego što smo očekivali. Žao nam je što je bilo i što još uvijek ima žrtava koje su posledice ovog opasnog virusa“, kazao je predsjednik opštine.

Predsjednik Šćekić se osvrnuo na ono što je u prethodnoj godini urađeno i najavio nove projekte, koje će opština Berane realizovati naredne godine.

Predsjednik je ovom prilikom, uz prigodan poklon, čestitao novinaru Večernjih novosti Milutinu Sekuloviću na osvojene tri nagrade, i to za novinarsku hrabrost „Milan Panić“ i jednogodišnji novinarski rad – nagrade kompanije „Novosti“, kao i poslednju „Mirko Čupić“ lista „Jedinstvo“ sa Kosova i Metohije.

Sekulović, koji je dobio nagrade za izvještavanje o litijama u Crnoj Gori, zahvalio se u ime novinara predsjedniku i njegovim saradnicima na korektnoj saradnji, kao i na ukazanoj pažnji. 

Radnom doručku su prisustvovali predstavnici sledećih medijskih kuća: Tufik Softić i Snežana Milić (direktor i glavna urednica Radija Berane), Darko Jovović (dnevne novine „Dan“), Violeta Jašović (Portal Berane), Sead Sadiković (TV Vijesti), Milutin Sekulović (Večernje novosti) i Dragan Dedović (Radio Crne Gore).

Prisustvovali su i glavni administrator Miladin Tmušić, menadžer Opštine Vladimir Đaković, šefica Kabineta predsjednika Dubravka Jovančević i šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još