Šćekić: Dobili smo prvu slobodnu i demokratsku Vladu – Ovo je istorijski trenutak,čestitke premijeru Krivokapiću

 Šćekić: Dobili smo prvu slobodnu  i demokratsku Vladu – Ovo je istorijski trenutak,čestitke premijeru Krivokapiću

Izvor : Opština Berane

„Uvjeren sam da za Crnu Goru dolaze bolji dani, što će ujedno značiti i poštovanje slavne viševjekovne istorije i tradicije Crne Gore izložene katkad ozbiljnim iskušenjima, navodi se u čestitki predsjednika opštine“
Čestitke premijeru Zdravku Krivokapiću i novim članovima Vlade, uputio je predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić.
„Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Crne Gore, dozvolite mi da Vam u ime Opštine Berane i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke.
Želim Vam uspjeh u obavljanju ove važne odgovorne dužnosti, kao i članovima Vašeg kabineta. Ovo je trenutak od istorijskog značaja za Crnu Goru, jer smo dobili prvu slobodnu i demokratsku Vladu.
Vjerujem da ćete u novom mandatu, zajedno sa ministrima, sa velikom energijom pristupati reformama i aktivnostima na kreiranju ambijenta koji će omogućiti ostvarivanje dobrih rezultata na dobrobit svih građana Crne Gore.
Uvjeren sam da će nova Vlada uspjeti odgovoriti sve brojnijim izazovima i da za Crnu Goru dolaze bolji dani, što će ujedno značiti i poštovanje slavne viševjekovne istorije i tradicije Crne Gore izložene katkad ozbiljnim iskušenjima.
Opština Berane je spremna za aktivnu saradnju sa našom Vladom. Da ulažemo zajedničke napore, neprekidno unapređujući komunikaciju i saradnju u raznim oblastima, kako bi Berane, kao centar Sjevernog regiona naše države, dobilo priliku za ravnomjeran razvoj, a sve u cilju prosperitetnijeg života naših građana i njihovog ostanka ovdje“, navodi se u čestitki predsjednika Šćekića.

Izvor : Opština Berane

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još