Plakete ženama uspješnim u preduzetništvu

 Plakete ženama uspješnim u preduzetništvu

Medjunarodni dan žena preduzetnica 18.novembar, bio je povod da se u prostorijama NVO “Centar kreativnih vještina“ upriliči radni sastanak kojem su prisutvovale žene preduzetnice sa sjevera Crne Gore.

“ Sastanku su prisustvovale one žene koje se već duži niz godina bave privatnim biznisom i koje su u tom poslu veoma uspješne. Tokom sastanka su se čula razna iskustva i izazovi koje žene preduzetnice imaju tokom obavljanja svog posla, konstatujući da ravnopravnost polova posebno u preduzetništvu i zastupljenost žena može cjelokupnom društvu donijeti veliku korist i dobrobit za sve. Na kraju sastanka, prisutnim ženama uručene su statue kao vid priznanja i podrške od strane naše nevladine organizacije za njihov značajan doprinos u svijetu preduzetništva“, istakao je direktor NVO „Centar kreativnih vjestina“, Slobodan Tomašević.

Aktivnost je relizovana u sklopu projekta „Put ka jednakosti – obrazovno i ekonomsko osnaživanje žena“ koji je podrzan od strane Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Foto: Centar kreativnih vještina
Avatar

Portal Berane

Pročitajte još