Oskar Srbije za najljepšeg dječaka

 Oskar Srbije za najljepšeg dječaka

Najljepši dječak na svijetu Viktor Uković Đukić dobitnik je još jednue nagrade. „Balkan awards“ priznanje, odnosno prvi Oskar Srbije, koje važi za jedno od najvećih na Balkanu, a dodjeljuje se već deset godina uspješnim ličnostima sa ex Yu prostora.

„Velika čast, srećni smo što je naš Viktor donio u Berane još jednu nagradu i što se našao u društvu zajedno sa poznatim glumačkim imenima poput Milana Kalinića, Milice Milše, Marijane Mićić… koji su takođe nagrađeni. Zahvaljujemo se organizatorima koji su donijeli odluku da nagrade Viktora peharom“, kazala je za Berane online dječakova majka, Elmaza.

Dodala je i to da zbog situacije sa koronavirusom nisu mogli prisustvovati svečanosti koja je održana krajem februara Beogradu, te da je Viktoru nagrada uručena naknadno.

Viktor Đukić je najmlađi član modne agencije „Top 3 Models Montenegro“.Proglašen je 2019. godine za najljepšeg dječaka na svijetu na takmičenju „Little Mister World“, održanom u Turskoj, dok je naredne godine izabran za najljepšeg vilenjaka na manifestaciji koja je održana u Subotici, u Srbiji.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još