Obostrana rasvjeta prema Jasikovcu

 Obostrana rasvjeta prema Jasikovcu

Osvijetljen je put prema izletištu Jasikovac, puštanjem u rad obostrane rasvjete, ali je i pojačana rasvjeta od gradskog mosta Nika Strugara do skretanja ka spomen kompleksu, saopšteno je iz Opštine Berane.

Opština Berane poslednjih godina ulaže značajna sredstva u infrastrukturu.Projekat koji se izdvojio po značaju jeste rekonstrukcija puta ka spomen kompleksu Jasikovac. Pored istorijskog i arhitektonskog značaja Jasikovac je jedno od omiljenih izletišta Beranaca.

Urađen je novi asfalt, obostrane pješačke staze, ivičnjaci, završena je rasvjeta. Radovi su okončani do granice sa mjesnom zajednicom Petnjik.Osvijetljen je put prema izletištu Jasikovac, puštanjem u rad obostrane rasvjete, ali je i pojačana rasvjeta od gradskog mosta Nika Strugara do skretanja ka spomen kompleksu.

Foto: Opština Berane

Podsjetimo, većina ulica u gradu je u proteklom periodu dobila novi asfalt. Uređeni su postojeći i urađeni novi parking prostori, a dva gradska parka su rekonstruisana i uljepšana novim mobilijarom.U Beranama će nastaviti da se ulaže u infrastrukturu. U planu je ralizacija niz projekata koji će doprinijeti podizanju kvaliteta života svih građana.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još