Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi

 Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi

Foto: Prava Crna Gora

Nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić danas upoznao javnost sa predlozima svih kandidata za resore u novoj Vladi Crne Gore Prava Crna Gora daje podršku predloženoj Vladi i glasaće za nju na sjednici 2. decembra, kazao je Marko Milačić.

„Povjerenje mandataru koje smo iskazali, i Prava Crna Gora, i ja lično, potpisom na Konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore, iskazujemo i danas povjerenjem u njegov izbor, kako i treba da funkcioniše ljudsko i političko povjerenje.

Prava Crna Gora daje šansu predloženoj Vladi, ali i veliku podršku, jer bez istinske i iskrene podrške društva nijedna Vlada na ovom svijetu ne može uspjeti, a kamoli prva, slobodna i demokratska Vlada u Crnoj Gori, nakon tri decenije autokratskog, maltene jednopartijskog sistema.

Pred predloženom Vladom i cijelim društvom ogromni su izazovi. Paralelni procesi demontaže kriminalnog sistema od vrha pa do dna i izgradnje prosperitetnog, pomirenog i zdravog društva za svakog građanina ove zemlje.

Prava Crna Gora biće potpuno posvećena ovim izazovima, jer je bilo koji pojedinac, bio on ministar ili bilo ko drugi, manje bitan u odnosu na zajednički cilj, a to je dobro Crne Gore“, navodi Milačić u saopštenju.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još