Medojević: Nikad nisam imao problem sa SPC, samo sam kritikovao Vladu

 Medojević: Nikad nisam imao problem sa SPC, samo sam kritikovao Vladu

Nisam nikada imao problem sa SPC u Crnoj Gori, posebno ne sa episkopom budimljansko-nikšićkim I administratorom Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikijem, kazao je lider PzP-a Nebojša Medojević nakon sastanka sa episkopom u Beranama.

Ja sam tada samo kritikovao Vladu premijera Zdravka Krivokapića. Mislim sa puno prava, jer nije urađeno mnogo toga što je odavo trebalo riješiti. Evo, zbivanja u Nikšiću govore da sam apsolutno bio u pravu kada sam tražio hitne smjene u vrhu Uprave policije. Da se to tada uradilo i da je bilo smjena u policiji ne bi se dešavalo da se u Nikšiću dva mjeseca pred izbore pred očima policije i tužilaštva krše zakoni, kupuju I podmićuju građani. Ja sam tražio da se stane na put toj hobotnici što pre. Da je to učinjeno, danas bi specijalni policijski tim u Nikšiću za nekoliko dana uhapsio dvadesetak ljudi koji vrše kupovinu glasova u korist DPS I ostali bi se umirili. Ovako, sve je znatno komplikovanije, ali, u Nikšiću mora da pobijedi zakon, pravda I poštenje“ kaže Medojević za Večernje novosti. 

Naglasio je da će Pokret za promene na izborima u Nikšiću biti na istoj listi sa Demokratskim frontom i da oko toga nema dileme. 

„Na listi očekujemo iste partije ali i nova lica iz političkih grupacija i udruženja građana koji žele da nam se pridruže. Najbolja varijanta za građane Nikšića ali i cijelu Crnu Goru je da opozicija nastupi kao na parlamentarnim izborima u tri kolone. Da nam se pridruže svi koji su do sada iz ovog ili onog razloga bili po strani i da se sruši Đukanovićev DPS i njegovi privesci iz SD“, zaključuje Medojević.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još