Kršenje mjera u Beranama: Kafići radili nakon zabrane, vlasnicima prijave

 Kršenje mjera u Beranama: Kafići radili nakon zabrane, vlasnicima prijave

Beranska policija je, preduzimajući mjere i radnje na kontroli poštovanja mjera Ministarstva zdravlja za suzbijanje pandemije Covid 19 u prethodnim danima procesuirala više lica koja su kršila mjere zabrane kretanja, kao i vlasnike ugostiteljskih objekata koji nijesu poštovali zabranu rada.

Krivične prijave su podnijete protiv D.S. (19) iz Andrijevice, D.Ć. (33), A.C. (20), M.P. (19), E.L. (23), M.N. (25), A.C. (32) i N.C. (19), svi iz Berana. Ova lica su zatečena van objekta stanovanja u vremenu kada je to zabranjeno, te će odgovarati za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Zbog sumnje da je I.B. (36) iz Berana izvršio isto krivično djelo protiv njega je podnijeta krivična prijava. On je vlasnik ugostiteljskog objekta „Gradac“ u Nikšiću, koji je radio poslije vremenske zabrane.

Takođe, zbog kršenja mjere zabrane rada ugostiteljskog objekta nakon propisanog vremena, krivična prijava je podnijeta i protiv M.P. (19) koji je vlasnik ugostiteljskog objekta „Baza“.

Prijava je podnešena i protiv I.R. (33) koji je vlasnik ugostiteljskog objekta Lokal Pab i koji je takođe radio nakon zabrane.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još