Jačati ekonomiju i smanjiti nezaposlenost

 Jačati ekonomiju i smanjiti nezaposlenost

Foto: Ministarstvo finansija i socijalnog staranja

Crnu Goru u narednom periodu očekuje ogroman posao na jačanju ekonomije, rastu privrede i smanjenju nezaposlenosti, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić.

Ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, razgovarao je danas sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori, Karen Medoks, i tom prilikom je upoznao o aktivnostima koje Ministarstvo finansija i socijalnog staranja preduzima u svom svakodnevnom radu i funkcionisanju.

Medoks je ministru Spajiću poželjela uspješan rad i izrazila spremnost za pružanjem podrške. Takođe, čestitala je na prvom danu trgovine nedavno emitovane obveznice na tržištu Londonske berze.

Spajić je naveo da Crnu Goru u narednom periodu očekuje ogroman posao na jačanju ekonomije, rastu privrede i smanjenju nezaposlenosti.

“Tokom sastanka, ministar i ambasadorka su konstatovali da postoji prostor na produbljivanju saradnje u oblasti FinTech-a kao što su Sandbox aranžman iz FCA-a, kao i promovisanja inovacija“, saopšteno je iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još