Ivanović: Javni servis se ne ponaša profesionalno decenijama, njihov odnos prema profesiji ravan nuli

 Ivanović: Javni servis se ne ponaša profesionalno decenijama, njihov odnos prema profesiji ravan nuli

Foto: SNP

Šef Kluba poslanika i potpredsjednik Socijalističke narodne partije Dragan Ivanović pitao je tzv. Javni servis tj. RTCG da li je još neko danas na Gorici položio vijenac na spomenik Palom borcu ili je to samo bila delegacija Glavnog grada na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem koji je bio u društvu predstavnika SUBNOR-a i UBNOR-a koji se, kako je kazao, već godinama predstavljaju kao legitimni predstavnici udruženja boraca.

Da je u pitanju lokalni medij, smatra Ivanović, nekako bi se mogao razumjeti ovaj gaf, ali u pitanju je državna televizija, Javni servis svih građana, kako im i u kartonu piše.

„Jasno je građanima Crne Gore da se Javni servis ne ponaša profesionalno već decenijama unazad ali od septembarskih promjena njihov odnos prema profesiji ravan je nuli. Danas je Spomenik na Gorici posjetilo makar pet delegacija uključujući i delegaciju Socijalističke narodne partije Crne Gore koja tradicionalno sa predstavnicima SOBNOR-a polaže vijenac, kako na današnji dan, tako i na svaki značajan datum naše slavne istorije“, kazao je Ivanović.

Iz Javnog servisa se mogu pravdati time da njihove kamere nisu zabilježile momenat kada je delegacija SNP položila vijenac, ali je o tom događaju svaki medij obaviješten preko njihovog Medijskog centra, sa sve tekstom i fotografijom.

„Gospodo iz Javnog servisa, oslobodite se panike i straha, ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete se morati navići, ako mislite da nastavite da radite objektivno i profesionalno“, zaključuje Ivanović.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još