Hrapović na čelu NKT-a

 Hrapović na čelu NKT-a

Milutin Simović podnio ostavku na mjesto predsjednika NKT-a, i vodiće ga Hrapović, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji.

“Kolega Simović dao veliki doprinos. Rezultati naše države i društva bili sjajni u prvom talasu. Recept za uspjeh je bio strah od virusa i restriktivne mjere. Imali smo kasnije opuštanje što je razumljivo. Jasno je da poslije zatvaranja, nedvosmisleno je opravdana potreba za vraćanje u normalne  tokove života. Sa popuštanjem restriktivnih mjera desilo se i selektivno otvaranje granica i određenih ekonomskih aktivnosti“, kazao Hrapović.

“U situaciji velike transmisije semafori su dali rezultate ali ne koliko jetrebalo jer ako neko kad se u njegovom gradu zatvore lokali ode u drugi grad, nismo postigli ništa. Od šampiona u prvom talasu, sada smo u nepovoljnoj situaciji“, dodao je on.

“Svjedoci smo žrtve zdravstvenih radnika. Razumijem da je svima teško i da svako od nas zna nekoga ko je zaražen ili bio zaražen virusom korona. Zdravstveni radnici su na izmaku snaga. Ogroman broj naših građana takođe preuzima posao naših kolega dok su oni na liječenju“, kazao je Hrapović.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još