Dodijeljene stipendije najboljim studentima

 Dodijeljene stipendije najboljim studentima

Predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić danas je u Maloj sali Opštine, uz poštovanje epidemioloških mjera, uručio najboljim studentima stipendije za postignut uspjeh tokom osnovnih i postdiplomskih studija.

Opština Berane je ove godine dodijelila 88 stipendija za talentovane studente sa prosjekom iznad 8,5, po Odluci o dodjeli stipendija studentima za akademsku 2020/21. godinu.Predsjednik Šćekić čestitao je dobitnicima stipendija i istakao da je ulaganje u znanje najvrijednija investcija.

Podrška lokalne samouprave studentima je podrška budućnosti našeg grada. Naša je obaveza da prepoznamo vaš uspjeh i trud. Vi treba da budete primjer drugima, kako se radom, upornošću i istrajnošću postižu dobri rezultati. Ponosni smo na vas i nadam se i vjerujem, da su još ponosniji vaši roditelji, nastavnici i profesori„, kazao je predsjednik i nastavio:„Vaš uspjeh zahtijeva puno odricanja ali istovremeno znači i da ste odgovorni prema svojim porodicima i svom gradu. Vjerujem da će se većina vas vratiti u Berane i svojim znanjem pomoći da naš grad postane bolje mjesto za život jer u vašim rukama je budućnost ove zemlje„.Predsjednik Šćekić je na kraju poželio studentima srećnu i uspješnu Novu godinu i predstojeće praznike, uz poruku da im 2021. godina donese zdravlje, sreću i mnogo uspjeha.

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još