Djeda Mrazovi se spustili sa krova i iznenadili mališane u nikšićkoj bolnici

 Djeda Mrazovi se spustili sa krova i iznenadili mališane u nikšićkoj bolnici

Foto: RTCG

Lijep gest članova Saveza izviđača Crne Gore danas u Nikšiću prvog dana nove godine. Naime, prerušeni u Djeda Mrazove oni su se sa krova Dječijeg odjeljenja nikšićke bolnice užadima spuštili do soba, u kojima je Novogodišnju noć dočekalo desetak mališana, i svima podijeli poklon paketiće sa igračkam i slatkišima, piše RTCG.

„Planiramo da ova aktivnost postane tradicionalna i da svake godine izmamljujemo osmjehe djece, jer sva budućnost je u mladosti, ove godine smo uspjeli da iznenadimo djecu u Nikšiću i veliku zahvalnost dugujemo Vladislavu Čizmoviću i Budimiru Backoviću direktorima firme “Maslačak igračke” i “Montagna Travel”koji su nesebično podržali i organizovali akciju zajedno sa izviđačima, dok su naši članovi Petar Backović i Martin Spaić bezbjedno uručili poklone“, kazao je Peko Vukadinović, ispred Saveza izviđača.

Foto: RTCG

„Koristimo ovu priliku da Novu Godinu čestitamo svim građanima Crne Gore, sa željom da vrijeme ispred nas, bude vrijeme sreće i lijepih trenutaka“, poručio je Vukadinović.

Direktorica dječijeg odjeljenja, Branka Šupić, kazala je za Televiziju Crne Gore da je s oduševljenjem prihvatila ideju izviđača i njihovih prijatelja, a kako je istakla, djeca su bila presrećna kada su vidjela šta se dešava.

Foto: RTCG

Avatar

Portal Berane

Pročitajte još