Vandali polomili klupe u Dapsiću

 Vandali polomili klupe u Dapsiću

Nepoznati vandali polomili su betonsku osnovu na klupama urbanog mobilijara koji je nedavno postavljen na putnom pravcu Berane – Rožaje u mjestu Dapsiće.Klupe je postavila NBO Centar kreativnih vještina čiji izvršni direktor Slobodan Tomašević najoštrije osudjuje počinioce.

„Naša organizacija oštro osudjuje bahatost i zlonamjernost pojedinaca koji su ovo uradili i otvoreno ih pitamo zašto im smetaju klupe i uredjen mobilijar, koji sluzi vozačima ali i ostalim učesnicima u saobraćaju da se odmore i naprave pauzu u prijatnom ambijentu pored puta?Veoma je važno da građani, a posebno vandali koji su ovo uradili budu svjesni da su mobilijari javna svojina, odnosno vlasništvo svih nas koji živimo na prostoru opštine Berane. Morate shvatiti da jedino zajedničkim snagama i trudom možemo učiniti da naša opština postane prijatnije i ljepše mjesto za život“,kazao je Tomašević.

Foto: Portal Berane

Ovo je drugi put da se mobilijari koji su postavljeni pored puta u relativno kratkom roku uništavaju na ovakav način.

„Potpis rušitelja je isti i svjesni smo činjenice da njima ne odgovaraju postavljeni mobilijari, pa im javno poručujemo da koliko god puta porušite ono sto napravimo, mi čemo ponovo sagraditi i obnoviti“, poručio je Tomašević.

Avatar

Violeta Jašović

Pročitajte još